Exclusieve Boeketten by Danny | Bloemabonnement

Danny’s Bloemenabonnement

Wanneer je dagelijks wilt genieten van prachtige bloemen op kantoor of thuis, dan kun je kiezen voor een van onze abonnementen. Een bloemenabonnement bij Danny’s Bloemen, betekent dat je altijd prachtige bloemen hebt staan, waar je van kunt genieten tot het volgende boeket je komt verrassen!

Voordelen van Danny’s Bloemenabonnement

  • Danny’s Bloemen by Danny: ik kom bij je langs en maak alleen boeketten op maat.
  • Alleen hoge kwaliteitsbloemen, vers van de kweker
  • Altijd een prachtige vaas meegeleverd
  • De bloemenabonnementen bij Danny’s Bloemen zijn flexibel. Ook is het mogelijk om een abonnement tijdelijk stop te zetten, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat.

Bloemenabonnement voor particulieren

Wil je altijd een mooie, frisse bos bloemen op tafel hebben staan? Of een enorme vaas met takken en bloemen in de hal? Ik zorg ervoor dat jij -wanneer en hoe vaak je maar wilt- de perfecte bloemen hebt staan die je huis de sfeer en stijl geven die je wenst. Ik kom bij je langs voor persoonlijk advies en ga daarna voor je aan de slag.

Bloemenabonnement voor zakelijke klanten

Mist jouw ontvangstruimte uitstraling of kleur? Of wil je de balie of een vergaderruimte meer sfeer geven? Danny’s Bloemen levert hoge kwaliteit en alleen boeketten op maat. Ik kom bij jullie langs en maak een advies dat gebaseerd is op het pand, de kleuren en zelfs de huisstijl. Vervolgens kom ik wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een vers boeket bij jullie afleveren.

Geïnteresseerd? Bestel dan direct online!

© Copyright - Danny's Bloemen