Over Danny’s Bloemen | Boeketten van de hoogste kwaliteit

Ik houd van bloemen. Velen zouden het ‘passie’ noemen. Ik ‘denk in bloemen’ en ik zie ze in alle ruimtes waar ze nog niet staan. Mijn liefde voor bloemen breng ik tot leven met Danny’s Bloemen by Danny ; dé online bloemenspeciaalzaak die uitsluitend werkt met de ruimte ls uitgangspunt.

Mijn advies is altijd op maat en gericht op de gewenste uitstraling. Ik kijk naar de beschikbare ruimte en speciale wensen. Ga jij voor robuust en stoer? Dan is de kans groot dat materialen als hout en takken veelvuldig terugkomen in jouw boeketten. Verfraai je de ruimte liever met kleuren die passen bij de tijd van het jaar? Dan houd ik rekening met de seizoenen en zorg ik dat een boeket perfect aansluit bij het jaargetijde.

Altijd een vers boeket

Waar je voorkeur ook naar uitgaat, ik zorg dat er altijd een vers boeket staat dat helemaal past bij jou, of bij je bedrijf. Door verrassende bloemen en kleurencombinaties maak ik dat je iedere keer weer uitkijkt naar een nieuw boeket!

Al onze boeketten worden volledig geschikt en afgesneden in een vaas afgeleverd. Klaar om zo neergezet te worden! *

* Binnen een straal van 15 km vanaf Breukelen.

Waarom kiezen voor Danny’s Bloemen?

Snel geleverd in heel Nederland

Factuur per e-mail of online betaalverzoek

Vers van de veiling

Abonnement

Volledig opgemaakt in vaas geleverd

Binnen een straal van 15 km vanaf Breukelen

Scherpe prijzen

Telefonisch bestellen

Geïnteresseerd? Bestel dan direct online!

© Copyright - Danny's Bloemen