Zakelijk Bloemenabonnement bij Danny’s Bloemen

Zakelijke bloemenabonnementen voor exclusieve boeketten

Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Als jij zakelijke relaties ontvangt op kantoor dan wil je natuurlijk dat de ruimte aanspreekt, prettig voelt en straalt. Dat doe je met prachtige boeketten van Danny’s Bloemen. Speciaal gemaakt voor jouw bedrijf, zodat ze een verlengstuk zijn van je inrichting en de gewenste uitstraling geven. Neem bijvoorbeeld de huisstijl, zelfs deze neem ik mee tijdens het selecteren en schikken van de boeketten. Ik kom altijd persoonlijk bij je langs om de ruimte(s) te bekijken en een advies op maat te geven. Alleen op die manier krijg je gegarandeerd een boeket dat je verrast én bij je past.

Uit onderzoek blijkt dat gelukkige werknemers met meer plezier naar het werk komen én productiever zijn. Bloemen maken gelukkig, komt dat even goed uit! Danny’s Bloemen by Danny: altijd de perfecte bloemen om elk kantoor en iedere werknemer op te fleuren.

Met de zakelijke bloemenabonnementen van Danny’s Bloemen zorgen we er samen voor dat de uitstraling van jouw bedrijfsruimte er eentje is om te herinneren. En het mooiste van alles: je hebt er geen omkijken naar, want ik stuur je periodiek een nieuw boeket toe. Gepersonaliseerd naar jullie wensen en passend bij het bedrijf.

Voordelen van Danny’s Bloemen

  • Ik kom persoonlijk langs op kantoor en maak een advies op maat
  • Exclusieve boeketten
  • Uitsluitend kwaliteitsbloemen, zonder omwegen, direct bij de kweker ingekocht
  • Inclusief vaas
  • Flexibele abonnementen

Geïnteresseerd? Bestel dan direct online!

© Copyright - Danny's Bloemen